Σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδας.

Σε έναν κόσμο τόσο ανταγωνιστικό, για κάθε εταιρεία μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητο εργαλείο. Η παρουσία της εταιρείας σας διαδικτυακά είναι το κλειδί για την επιτυχία και η πύλη σας στην παγκόσμια αγορά. Είτε είστε μια νέα επιχείρηση είτε ένας καθιερωμένος οργανισμός που θέλει να αναβαθμιστεί, η iTrust προσφέρει εξαιρετική δημιουργικότητα, εφευρετικές ιδέες και άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

Με το σχεδιασμό και τη δημιουργία εξαιρετικά αποτελεσματικών ιστοσελίδων που διατηρούν τους χρήστες αφοσιωμένους, δημιουργούμε μια ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού και λειτουργίας για την τέλεια εμπειρία χρήστη.

Η iTrust έχει εμπειρία στη δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων WordPress. Η ομάδα μας από ταλαντούχους γραφίστες, προγραμματιστές ιστοσελίδων, εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες μάρκετινγκ θα αναπτύξει μια στρατηγική ιστότοπου που θα φέρει εξειδικευμένους και θα διεκπεραιώσει το στόχο σας.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Κατανοούμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι η online ταυτότητα της επωνυμίας σας, της φήμης και τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες σας αντιλαμβάνονται. Πριν ξεκινήσουμε οποιοδήποτε έργο θα αφιερώσουμε χρόνο για να κατανοήσουμε πλήρως την επιχείρησή σας. Μελετάμε την επωνυμία σας, το επιχειρηματικό μοντέλο, τους στόχους, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το πιο σημαντικό, τις αγορές-στόχους σας, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε μια ατομική, ξεχωριστή ιδέα.

Εάν έχετε ήδη σχεδιάσει την ιστοσελίδα σας, τότε αναλύουμε τα στατιστικά σας στοιχεία και προσθέτουμε λογισμικό παρακολούθησης που θα μας επιτρέψει να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με τα στοιχεία που λειτουργούν αυτήν τη στιγμή και, το πιο σημαντικό, τι πρέπει να βελτιωθεί.

Αυτό θα μας επιτρέψει στη συνέχεια να παρουσιάσουμε ένα πλάνο που θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Πρέπει να αλληλεπιδρά με τις ομάδες κοινού σας και να τοποθετεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με τρόπο που να δημιουργεί πωλήσεις και ερωτήματα.

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δημιουργούμε κατά παραγγελία σχέδια ιστοσελίδων που είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ας μιλήσουμε περισσότερο για τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 99 936666 ή μέσω email: info@itrust.com.cy.