Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε πολυάσχολους επιχειρηματίες όπως εσείς να διατηρήσετε και να διαχειριστείτε τα κοινωνικά σας προφίλ και την παρουσία σας στο διαδίκτυο, έτσι ώστε όταν οι πελάτες σας αναζητούν, να είστε εκεί. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τα προφίλ σας στα κοινωνικά μέσα της επιχείρησής σας. Ο χρόνος και οι γνώσεις μπορούν να περιορίσουν την αξιοπιστία και την προσιτότητά σας.

Γιατί μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Είναι γνωστό ότι μια από τις καλύτερες μεθόδους μάρκετινγκ είναι μέσω «από στόμα σε στόμα» – όταν οι άνθρωποι μοιράζονται πληροφορίες στα προσωπικά τους δίκτυα υπάρχει μια σιωπηρή σύσταση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεκτείνουν αυτήν τη φυσική προσέγγιση δικτύωσης στο διαδίκτυο με το πρόσθετο όφελος της παγκόσμιας εμβέλειας.

– Δισεκατομμύρια αναγνώστες συμπεριλαμβανομένων των τοπικών πελατών σας.
– Στοχευμένες διαφημίσεις πιο εύκολα κα με χαμηλό  ή/και μηδαμινό κόστος και δείκτες για το πώς να αλληλεπιδράσετε μαζί τους.
– Χαμηλό κόστος, υψηλή απόδοση και επέκταση καθημερινά.

Τι είναι σωστό για μένα;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πολλές πλατφόρμες και κοινότητες σε όλο τον κόσμο, ωστόσο μια στρατηγική μπορεί να είναι εύκολο να εκτελεστεί αν σκεφτείτε ποια κοινωνικά μέσα είναι καλύτερα για την επιχείρηση σας για να φτάσετε στις αγορές-στόχους σας και να κάνετε μικρά βήματα για να δημιουργήσετε την καμπάνια σας.

Τυπικές χρήσεις: Γενικά οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσουν την εμβέλεια της επωνυμίας τους.
Γιατί να τα χρησιμοποιήσετε: Επωφεληθείτε από εκτεταμένο μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα, μαζική προσέγγιση χρηστών, πρόσβαση σε νέες αγορές.
Πλεονεκτήματα: Τεράστιες κοινότητες χρηστών και αναπτύσσονται γρήγορα.
Αδυναμία: Ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων αλλάζουν γρήγορα και πρέπει να είστε συνεχώς ενήμερος με τις αλλαγές.

Ποιες είναι οι 5 εφαρμογές και η ειδικότητά τους;

Εδώ είναι 5 εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Η επιλογή θα πρέπει να σχετίζεται με το πού βρίσκεται το κοινό σας και πόσο καλά θα εμφανίζεται και θα κοινοποιείται το προϊόν σας μέσω αυτών των μέσων.

1. Facebook
Το Facebook είναι το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο, είναι δωρεάν για βασικές αναρτήσεις, δημιουργία εκδηλώσεων και κοινή χρήση. Διαθέτει επίσης πληρωμένο διαφημιστικό πρόγραμμα.

2. YouTube
Η 2η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, το YouTube. Οι χρήστες θα αναζητήσουν βίντεο για διασκέδαση, αλλά και για εκπαιδευτικούς σκοπούς – για παράδειγμα: πώς να διορθώσετε μια βρύση, να μαγειρέψετε ένα γεύμα, να βάψετε έναν τοίχο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι YouTube για την επιχείρησή σας.

3. LinkedIn
Το μεγαλύτερο δίκτυο από επιχειρήσεις και επαγγελματίες είναι το LinkedIn.  Διάφοροι επαγγελματίες μοιράζονται γνώσεις προϊόντων και βρίσκουν αγοραστές.

4. Twitter
Το Twitter είναι μια εφαρμογή που μοιράζεται μηνύματα 140 χαρακτήρων κάθε φορά. Το μήνυμα μπορεί να επισημανθεί για να επιτρέπει στους οπαδούς να παρακολουθούν συγκεκριμένες συνομιλίες, θέματα, επωνυμίες. Κάθε χρήστης του twitter έχει τη δική του ροή στην οποία άλλοι θα εγγραφούν για ενημερώσεις. Η παρακολούθηση άλλων από τον κλάδο σας στο Twitter μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για την εύρεση περιεχομένου και την παρακολούθηση των ειδήσεων του κλάδου.

5. Pinterest
Το Pinterest αφορά εικόνες. Οι χρήστες διαλέγουν εικόνες που τους αρέσουν τις φυλάγουν σε φακέλους που δημιουργούν. Παραδείγματα: συνταγές, έπιπλα σπιτιού που επιθυμούν, χειροτεχνίες που θέλουν να δοκιμάσουν, μέρη για επίσκεψη κ.λπ. Οι εικόνες συνδέονται με τον ιστότοπο από τον οποίο προέρχονται, οπότε αν οι χρήστες μοιράζονται τις εικόνες σας, μοιράζονται έναν σύνδεσμο πίσω στον ιστότοπό σας.

Καλέστε μας στο +357 99 936666 ή στείλτε μας email στο info@itrust.com.cy σχετικά με τα ερωτήματά σας όσο αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουμε ετοιμάσει μηνιαία πακέτα σχετικά με τη διαχείριση λογαριασμών κοινωνικών μέσων ή μαζί μπορούμε να συζητήσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στο είδος της επιχείρησής σας.