Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ.

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση επιθυμεί να παραμείνει σε επαφή με τους πελάτες της. Συνεπώς, το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ είναι η ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος επιλογής.

Τι είναι το e-Marketing;

Το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ είναι οποιοδήποτε μάρκετινγκ που γίνεται online μέσω ιστότοπων ή άλλων ηλεκτρονικών εργαλείων. Το eMarketing μπορεί να περιλαμβάνει υπηρεσίες με πληρωμή, ενώ άλλες μέθοδοι είναι ουσιαστικά δωρεάν. Μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων eMarketing είναι στη διάθεσή σας, όπως: ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μηνύματα SMS / κειμένου, blogs, ιστοσελίδες, banners, βίντεο, εικόνες, διαφημίσεις, κοινωνικά μέσα, μηχανές αναζήτησης και πολλά άλλα.

Ποιες είναι οι κύριες δραστηριότητες ηλεκτρονικού μάρκετινγκ που προσφέρουμε;

1. Newsletter
Τα newsletter είναι ηλεκτρονικά έγγραφα “μιας σελίδας” τα οποία συνήθως αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε μια καθορισμένη λίστα παραληπτών που έχουν εγγραφεί ή έχουν “εγγραφεί” για να λάβουν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα. Τα newsletter είναι επίσης ιδανικά εάν υπάρχουν ειδικές προσφορές ή νέα προϊόντα που θα θέλατε να ενημερώσετε τους πελάτες σας. Η διαφήμιση μπορεί επίσης να γίνει στοχευμένη (ανά ηλικία, φύλο, χώρα κτλ).

Τυπικές χρήσεις: Οι επιχειρήσεις στέλνουν Newsletters για να ενθαρρύνουν τη συνεχή δέσμευση με πιθανούς πελάτες με περιεχόμενο όπως ειδικές προσφορές προϊόντων, οδηγίες συμβουλών, νέα προγράμματα κλπ. Το newsletter αποσκοπεί στη συνέχιση της εμπλοκής πελατών, στη στήριξη της δράσης για την αγορά ή άλλων στόχων που ορίζονται από το τμήμα μάρκετινγκ .

Τι περιλαμβάνει το πακέτο μας:

– Σχεδιασμός του newsletter
– Δυνατότητα εισαγωγής των δικών σας επαφών και/ή χρήση του δικού μας επιχειρηματικού καταλόγου με 5000+ emails στην Κύπρο.
– Φόρτωση του λογότυπου σας, των φωτογραφιών και των βίντεο σας ή επιλέξτε δωρεάν από τη συλλογή μας
– Τα newsletter μας εμφανίζονται εξαιρετικά σε οποιαδήποτε οθόνη
– Καθημερινή παρακολούθηση της καμπάνιας σας 
– Δυνατότητα προώθησης του newsletter και στους λογαριασμούς σας στο facebook, linekdin κτλ. 
– Ανίχνευση spam

2. SEO
Ένας πρωταρχικός στόχος του eMarketing είναι να προσελκύσει πιθανούς πελάτες στην ιστοσελίδα σας. Οι μηχανές αναζήτησης είναι δωρεάν εφαρμογές που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συνήθως για να αναζητήσουν και να βρουν πληροφορίες στο διαδίκτυο. Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν μια ποικιλία τεχνικών για να βρουν ιστοσελίδες που ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησης, καταγράφοντας πρώτα τα πιο συναφή αποτελέσματα αναζήτησης. Μπορεί συχνά να υπάρχουν πολλές “σελίδες” αποτελεσμάτων, ανάλογα με τα κριτήρια αναζήτησης. Ο στόχος σας είναι να συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης στην πρώτη σελίδα και όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή. Αυτό θα αυξήσει την πιθανότητα οι χρήστες που αναζητούν πληροφορίες να μεταβούν στην ιστοσελίδα σας, δηλαδή να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε:
– Θα συμπεριλάβουμε στρατηγικά στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σε meta tags και στις κεφαλίδες άρθρων 
– Ανάλυση των στατιστικών στοιχείων που λαμβάνει κάθε σελίδα
– Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας και διόρθωση όλων των τεχνικών θεμάτων
– Προώθηση του περιεχομένου σας μέσω κοινωνικών μέσων

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή και ζητήστε επίσης μια δωρεάν προσφορά για τα παραπάνω.