itrust-eshop-design-cy-min

Ωφέλη ενός e-shop

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος να προσεγγίζετε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα σας είναι διαθέσιμα όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά σε όλους όσους έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο.

Χωρίς μια ιστοσελίδα και σελίδες κοινωνικών μέσων, λίγες επιχειρήσεις σήμερα μπορούν να τρέξουν αποτελεσματικά και να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους.

Ποια είναι τα οφέλη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;

Χαμηλά γενικά έξοδα
Τα ηλεκτρονικά καταστήματα κοστίζουν πολύ λιγότερο για να εγκατασταθούν και να λειτουργούν από ένα φυσικό κατάστημα. Εξακολουθούν να υπάρχουν δαπάνες φυσικά που αφορούν: website hosting, web domain και ψηφιακό μάρκετινγκ, αλλά αυτά τα έξοδα είναι ασήμαντα σε σύγκριση με τη ενοικίαση μιας πραγματικής αποθήκης ή καταστήματος.

Δεν περιορίζεται γεωγραφικά
Ένα φυσικό κατάστημα είναι πολύ περιορισμένο γεωγραφικά. Προσελκύει άτομα μέσα σε μια συγκεκριμένη φυσική ακτίνα. Ωστόσο, οι εταιρείες που ασχολούνται με το εμπόριο στο διαδίκτυο μπορούν να επωφεληθούν πουλόντας σε μια ευρεία γεωγραφική περιοχή όπως την επιθυμούν – φθάνοντας σε εθνικό ή ακόμα και παγκόσμιο επίπεδο!

Ανοικτά 24/7
Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι η απόλυτη ευκολία τόσο για τους λιανοπωλητές όσο και για τους πελάτες. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν και να ψωνίσουν όποτε τους βολεύει. Δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί λόγω του ανοίγματος των ωρών εργασίας και των αργιών. Όσο η ιστοσελίδα σας είναι σε λειτουργία, μπορείτε να δέχεστε παραγγελίες και να τις επεξεργαστείτε γρήγορα εξασφαλίζοντας ότι ο courier μπορεί να παραδώσει το προϊόν σας στον πελάτη μέσα σε λίγες μέρες.

Πρόσβαση σε Analytics
Μπορεί να σκέφτεστε πώς μπορώ να ξέρω ότι θα είναι επιτυχής, πώς θα μετρήσω τα αποτελέσματα; Οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά μετρήσιμες και παρακολουθούνται μέσω συστημάτων όπως το Google Analytics. Μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των παραγγελιών που υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω της ιστοσελίδας σας, του ποσοστού εγκατάλειψης του καλαθιού και του ποσοστού των συνολικών εσόδων της ιστοσελίδας σας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι κατανοητό ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ, επιτρέποντάς σας να στοχεύσετε πιο αποτελεσματικά άτομα με παρόμοιες προτιμήσεις και συνήθειες.

Περισσότερος χρόνος για εσάς
Μόλις δημιουργηθεί η ηλεκτρονική ιστοσελίδα σας, δεν θα πρέπει ξοδεύετε πολύ χρόνο στη λειτουργία του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλη η διαδικασία μιας παραγγελία και η πραγματοποίηση πληρωμής από τους πελάτες θα ενεργοποιηθεί και τα εκτελείται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος. Αυτό θα σας δώσει περισσότερο χρόνο για να προσδιορίσετε τα νέα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε, τις ειδικές προσφορές που θέλετε να ξεκινήσετε και να παρακολουθείτε πόσο επιτυχημένες είναι οι πωλήσεις σας.

Πώς μπορεί η iTrust να σας βοηθήσει;

Οι μελλοντικοί πελάτες σας είναι πάντα επιφυλακτικοί για αυτό που πωλείται και χωρίς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το πιο πιθανόν να τους οδηγήσετε προς τους ανταγωνιστές σας. Αλλά ανεξάρτητα από το τι θέλετε να κάνει η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, η iTrust μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε πραγματικότητα. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων μας υποστηρίζουν επιχειρήσεις όπως ακριβώς και η δική σας, προκειμένου να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να αυξήσουν το πελατολόγιο και τις πωλήσεις τους.

Ζητήστε τη δωρεάν προσφορά σας σήμερα!
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου: +357 99650003, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@itrust.com.cy ή απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *